Sunday, January 3, 2010

It's about sales in Slo so this post will only be in slo language.. :)
Tako kot lani, sem šla tudi letos na zimske razprodaje v Italijo v Palmanovo Outlet Village. Iz Ljubljane se voziš približno uro in 15 minut, tako da se kar splača..
Tokrat sem imela s sabo fotoaparat in malo poslikala to malo vasico..











Ogromna gneča.. zmanjkalo parkirnih prostorov :) (tisti, ki ste bili že tam veste, da se to res težko zgodi, ker jih je ogromno..)
Mi smo prišli tja 15 min preden so odprli trgovine (9.45). Tako da smo v 2eh urah nakupili vse, kar smo nameravali.. Zjutraj se namreč najbolj splača priti takoj, ker so vse trgovine še urejene, ni še grozne gužve, parkirišče je prazno.. Ko pa smo se ob pol enih odpravljali domov je bilo parkirišče do zadnje luknjice zapolnjeno (ljudje so parkirali na krožnem parkirišču :O), vse trgovine so bile razmetane (npr, če si našel kos, ki ti je bil všeč, ni bilo šanse, da ga najdeš nekje v trgovini v drugi številki, ker nobena stvar ni bila več tam, kjer mora biti..), ...Res če greste, pojdite takoj zjutraj.. Boste tudi par ur prej doma, ker ne boste čakali v vrstah, ne boste se pretepali z ljudmi za torbico,... :)

Popular Posts