Thursday, August 15, 2013


BOHO & CHIC

Det er heldigvis like mye forskjellig brudeinspirasjon som det er bruder, og idag har vi satt fokus på Boho Chic inspirert brudeinspirasjon. Den litt løsslupne ukonvensjonelle stilen appellerer til mange moderne bruder, og vi ser at stilen også begynner å bane vei i Norge og Skandinavia. Med tanke på vår  'natur og arv', passer denne stilen godt til norske bruder, som ikke ønsker seg et prinsessebryllup, og matchende prinsessekjole. Våre rustikke omgivelser og og hva man før så på som 'kjedelig', vil idag være med på å skape perfekte rammer, rundt en boho chic bryllupsfeiring. Fjellheimen og dets gjestehus og hoteller, er blitt et yndet og ønsket sted, for norske brudepar og deres bryllupsfeiring. Løst hår, blomster, tilfeldige brudebuketter, blonder, og hjemmelagede brudekjoler er in som aldri før. Og er du sykyndig er det siste 'nye' å bruke gamle broderte vintage duker til redesigning for bruk på brudekjoler. Kanskje 'something old' kan være bestemors håndbroderte vakre duk, som kan implementeres i ditt eget design av en vakker, personlig og unik brudekjole. Vi gir deg uansett litt bohemsk inspirasjon, og om ikke det er din stil, så er det iallefall vakkert å se på, synes vi.



SAGT OM BOHO CHIC PÅ WIKI: Boho-chic er en stil av kvinnelig mote basert på ulike bohem og hippie påvirkninger, som på sin høyde i 2004-05, var assosiert spesielt med skuespilleren Sienna Miller og modell Kate Moss i England og (som "bobo" chic) skuespillerinnene Mary -Kate og Ashley Olsen, og Nicole Richie i USA. Det har vært sett siden tidlig på 1990-tallet, og selv om det ser ut til å avta fra tid til annen, har det gjentatte ganger dukket opp igjen i varierende former. Mange elementer av boho-chic ble populært på slutten av 1960-tallet og også datert enda lenger tilbake, og blir forbundet med, for eksempel prerafaelittiske kvinner i midten til slutten av det 19. århundre.








Bohem-inspirerte bryllup formidler et design eller en følelse av ukonvensjonell, vanligvis sigøyner og hippie-aktig stil og elementer. Ofte repesentert i blomster, nomadisk, frisinnet og ikke-konservative design. Bohemsk stil kan ofte inneholde Antikke og Vintage elementer og/eller Eklektiske elementer. Det er også ofte brukt elementer som er kunstneriske, med et håndtverks og et håndlaget preg. I motsetning til Vintage og/eller Eklektisk stiler, vil Bohem stilen ha et mindre "polert" utseende. Chic delen derimot, betegner elegansen, og det er denne blandingen av upolert eleganse som faller i smak hos den individuelle bruden, som ønsker et ekstra personlig og unikt preg på sin bryllupsdag.















OG HUSK AT DU SOM BRUD ER UNIK UANSETT: 

"Be yourself, everyone else is taken." - Oscar Wilde


Popular Posts