Friday, November 29, 2013


GULT ER SUPERKULT


Vi innleder helgen med dette glade og kule bryllupet til Cathrine & Espen. NWB digger den gjennomførte moderne stilen, og synes se ser smashing ut. At bruden har spesialdesignede sko fra Converse med datoen på, er både orginalt og veldig personlig. LP plater som dekketallerkener er også et veldig kreativt & unikt innslag i dekorasjonene; We like! Her oser det personlighet & kreativitet lang vei. Flinkeste jentene hos Studio LL, har fanget paret på en superb måte, og du kan selv lese hvor fornøyd brudeparet er nederst i bloggposten. Og her kan alle se at; Gult det er überkult, en forfriskende bryllupsfarge!


BRUDEPARET FORTELLER: Espens beste minne fra dagen var vielsen, da Cathrine kom inn i kirken og da Marius Beck sang. Cathrine synes det er vanskelig å skille ut en ting som beste minne for hele dagen var fantastisk, men vielsen var flott. Spesielt når man går opp kirkegulvet, og når presten erklærer en for rette ektefolk.

Vårt beste tips er å tenke på detaljene på forhånd, for når dagen kommer så bør man senke skuldrene og nyte dagen. Det går veldig fort, og det er viktig å være tilstede i øyeblikket. Et annet godt tips er å ikke spare når det kommer til fotografen, i tillegg til mannen/konen så er det bildene man sitter igjen med etter bryllupet, og man angrer aldri på at man valgte en dyktig og profesjonell fotograf.

Med tanke på at bruden selv er fotograf så var valget av fotograf nesten den viktigste avgjørelsen vi tok mtp bryllupet. Vi så på mange ulike i Oslo og omegn, og tenkte i utgangspunktet ikke på Studio LL fordi de holder til i Kristiansand, men da det ble klart at de ikke kun jobbet der så ble valget veldig enkelt. Studio LL har en stil som vi begge liker. Fokus på lys og riktig location. En god kombinasjon av klassisk/moderne og arrangert/dokumentarisk og høy teknisk kvalitet. Line og Linda kjenner vi som både teknisk dyktige, profesjonelle, hyggelige og ikke minst pålitelige, så  Studio LL var det det beste valget for oss. Bildene ble bedre enn vi hadde kunne drømt om.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Studio LL // Brudekjole: Pronovias Bermeo // Brudens sko: Spesialbestilte fra Converse i USA // Hår & Makeup: Anette B. Klophus // Brudgommens Antrekk: Skjorte, bukse og vest fra Dressmann, slips og "knappehullsblomst" laget av gitarplekter, alt fra Etsy // Brudebukett: Kreativ Flora i Oslo med en kattebrosje fra Etsy
......................................................................................................................................................................


Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK - en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her - vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar - Les vår FAQ.

Popular Posts